PDA

Ver la versión completa : 403 forbidden en el Google



Gore
21/06/2004, 23:39
No se muy bien donde colocar este topic, espero haber acertado.

El problema es que desde hace ya bastante tiempo, suele ocurrirme que cuando abro el google me sale el mensaje:


Your client does not have permission to get URL / from this server.

Please see Google's Terms of Service posted at http://www.google.com/terms_of_service.html



If you believe that you have received this response in error, please send email to forbidden@google.com. Before sending this email, however, please make sure to take a look at our Terms of Service (http://www.google.com/terms_of_service.html). In your email, please send us the entire code displayed below. Please also send us any information you may know about how you are performing your Google searches-- for example, "I'm using the Opera browser on Linux to do searches from home. My Internet access is through a dial-up account I have with the FooCorp ISP." or "I'm using the Konqueror browser on Linux to search from my job at myFoo.com. My machine's IP address is 10.20.30.40, but all of myFoo's web traffic goes through some kind of proxy server whose IP address is 10.11.12.13." (If you don't know any information like this, that's OK. But this kind of information can help us track down problems, so please tell us what you can.)

We will use all this information to diagnose the problem, and we'll hopefully have you back up and searching with Google again quickly!

Please note that although we read all the email we receive, we are not always able to send a personal response to each and every email. So don't despair if you don't hear back from us!

Also note that if you do not send us the entire code below, we will not be able to help you.

y debajo un codigo que tengo que mandar por correo a una direccion del google, ya lo he echo y aun sigo con este problema, ¿a alguien mas le ocurre?, tengo una ADSL con Telefonica a traves de un Router Speedstream 5600, tambien uso el Kerio Firewall y navego a traves del Opera 7.23 aunque este fallo me ocurre tanto con este navegador como con el IE, ¿es fallo mio o del google?



:cry: :rall:

Rasczak
22/06/2004, 08:11
A mí me pasa a partir de la 2ª o 3ª búsqueda en el mismo día, tengo ADSL telefónica, con router 3Com, uso el Kerio y me falla con todos los navegadores que he usado (IE, Opera, Firefox).

Estuve comentándolo el otro día con un amigo y me da que es problema de Telefónica, a lo mejor sería tema en Proovedores.